Spring naar inhoud
Dit plan wordt uitgevoerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan wordt uitgevoerd.

Duindorp SV van betekenis voor Jeugd en Wijk

Door: Arie
15 september 2020
Gemeente Den Haag | 19 nov. 2020, 09:00

Dit plan is haalbaar. Vooral de verbinding tussen jeugd en bevorderen sport geeft nieuwe kansen voor de wijk. Dat Duindorp SV een maatschappelijke rol voor de jeugd uit Duindorp wil oppakken is een positieve ontwikkeling. Voor de ledverlichting zal het niet voldoende budget zijn maar wel de vereniging een heel eind op weg helpen met het realiseren van duurzame LED verlichting.

Wij willen bij Duindorp S.V. meer betekenen voor de jeugd en de wijk, met nieuwe materialen en de juiste opleidingen voor onze begeleiders.

Veel Duindorpse jeugd (van alle leeftijden) is meerdere keren per week op onze voetbalclub te vinden. Dat biedt veel kansen om met de jeugd aan de slag te gaan. Om dat optimaal te kunnen blijven doen zijn er middelen nodig.
En de wens is om nog meer voor de jeugd uit Duindorp van betekenis te zijn. Door hen meer uit de wijk te trekken en sportbelevenis aan te bieden op de club. Qua middelen denken we aan:

- het opleiden van jeugdtrainers via de betaalde KNVB cursussen. Zodat o.a. de coaching optimaal is;
- aanschaf van nieuwe materialen, die het sportplezier op het veld vergroten;
- aanschaf van digitale materialen, die ingezet kunnen worden worden voor educatieve doeleinden. De wens is om jeugd niet alleen op het veld het belang van teamwork en respect voor elkaar bij te brengen, maar ook door middel van meetings met hun team. Zodat we met elkaar tevens oog hebben voor de sociale aspecten die niet alleen een vereniging met zich meebrengt, maar ook het leven met elkaar in een wijk.
- opslagruimte creëren (op het terrein komen we ook opslagruimte tekort. Hierdoor zijn bepaalde materialen door weersomstandigheden steeds snel aan vervanging toe of verdwijnen).

Kortom; er zijn nog een hoop investeringen nodig om onze ambitie en doelen te verwezenlijken. Dus €30.000 of een vergelijkbaar bedrag zou ons enorm helpen om ons in te zetten voor de jeugd uit Duindorp en in het verlengde daarvan de wijk.

De wijk en de vereniging zijn namelijk met elkaar verweven. We moeten de verbinding versterken, want we kunnen écht voor elkaar van betekenis zijn. Niet alleen voor onze kinderen, maar ook voor de leefbaarheid in de buurt. Wij denken daar een goede bijdrage aan te kunnen leveren als wij voldoende middelen tot onze beschikking hebben en de jeugd daardoor meerdere keren per week naar de club te blijven halen voor sportplezier. 

We zeggen altijd ‘1 team, 1 taak’ en dat geldt hier ook weer. Dus wij hopen op de steun van de Duindorpers!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Herman | 9 oktober 2020 13:48

Sport en spel is goed voor de verbinding van de jeugd

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren